پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بدون شک، بیشترین بحث در مورد تاثیر ویتامینها بر کرونا، طی سال گذشته ویتامین D بود. با این حال، تحقیقات جدید نشان میدهد که این مکمل ممکن است در کاهش خطر ابتلا به کرونا در همه افراد به یک اندازه موثر نباشد.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، در ابتدای همه گیری کرونا، متخصصان استفاده از ویتامین D را یک اولویت قرار دادند، به این دلیل که چندین مطالعه مشاهدهای نشان داد که جمعیتهایی که کمبود ویتامین D دارند، در معرض خطر بیشتری از بروز علائم ناخواسته کرونا قرار دارند.
با این حال، یک مطالعه ژنتیکی اخیر، که در مجله PLOS Medicine منتشر شده است، نشان داد که مکمل ویتامین D ممکن است تا حدی که حدس زده میشود افراد را از ویروس کرونا محافظت نکند.
محققان دانشگاه مک گیل در کبک کانادا روی انواع اثرات مکملها متمرکز شدند که با افزایش سطح ویتامین D در ارتباط هستند. آنها کشف کردند که افرادی که DNA آنها حاوی یکی از این انواع ترکیبات ژنتیکی است که احتمالاً سطح ویتامین D بیشتری دارند. اگرچه به خاطر داشته باشید که عوامل محیطی مانند رژیم غذایی میتوانند روی این سطوح تأثیر بگذارند.
محققان دادههای مختلف ژنتیکی ۱۴۰۰۰ نفری را که مبتلا به کرونا بودند، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و آنها را با دادههای مشابه بیش از ۱.۲ میلیون نفر که به این بیماری مبتلا نبودند، مقایسه کردند.
متأسفانه، یافتههای این مطالعه نشان میدهد که مصرف ویتامین D اضافی اگرچه برای سیستم ایمنی بدن، سلامت استخوان و دیگر موارد مفید است، اما در کمک به شما در مبارزه با کرونا چندان موثر نیست.